Aquesta ha estat una setmana força intensa amb feina, entrevistes i visites. En primer lloc, vaig decidir enllestir la taula d’objectius, hipòtesis i metodologia per tal d’anar més ben encaminada a l’hora de continuar la feina.
El dilluns al matí vaig tenir la primera entrevista, amb en Ramon Bassas, la qual em va ser molt útil. Vaig aprendre molt sobre el patrimoni industrial de Mataró, la seva gestió i la gènesi.
El mateix dia i els següents vaig redactar la rellevància del treball i el plantejament del debat. També, m’he estat llegint el llibre que vaig anar a buscar a la biblioteca sobre Terrassa i, de mica en mica, he anat fent un refregit dels fragments que trobava més interessants pel tema del treball. Així, per tant, he començat a redactar l’apartat de Terrassa en l’estructura que vaig fer la setmana passada: després de fer la introducció del dos casos d’estudi, a partir del llibre i d’altra informació he redactat la introducció de Terrassa, el seu passat industrial i evolució, i una pinzellada del seu model públic de gestió. Però és només la primera setmana i no està acabat ja que falten entrevistes, i informació.
A més a més, també he fet una cerca de més infomació -els enllaços els guardo en una carpeta al Drive-, i m’he imprès alguns documents per facilitar-me la feina, els quals ja me’ls he començat a llegir.
Per acabar, el dissabte feien una visita guiada al Museu de gènere de punt de Mataró (Can Marfà) i vaig decidir anar-hi ja que no solen ser habituals. A més, d’aquesta manera, podria començar a assolir l’objectiu de “informar-me de la situació industrial de Mataró a l’avantsala de la crisi econòmica dels anys 70”. Em va semblar molt interessant ja que van explicar tota la història industrial de Mataró des dels seus inicis fins a l’actualitat i com funcionaven les màquines del tèxtil. Vaig poder gravar la veu i també vaig fer moltes fotos que em seran molt útils per aprendre sobre la industrialització de Mataró.
Finalment, vaig concretar l’entrevista amb la secretaria tècnica de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) i divendres 26 de juny aniré a Terrassa per començar a complir l’objectiu de “investigar si el turisme a totes dues ciutats té certs interessos en el patrimoni industrial.” Per això, he començat a fer el qüestionari ja que ha de ser una mica diferent al de Ramon Bassas perquè són dues persones que es dediquen a oficis molt diferents i es mouen en àmbits diversos (política i turisme).
Fins dilluns que ve!
Gemma
Fins dilluns que ve!
Gemma
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada